Virion Graçi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Me një ironi sarkastike në këtë roman tregohet fati i ndryshëm i dy vëllezërve dhe i nënës së tyre që ka humbur kujtesën.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë Në stok

  Zonja pa emër është historia e vetëvrasjes së një shkrimtari të ri, i cili, duke i dhënë fund jetës, afirmon përmasat mistike të dashurive të tij të mëdha dhe triumfon mbi banalitetin anakronik të një bote në rënie e zvetënim të pandërprerë.

  300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Romani "Litari dhe lamtumira" i shkrimtarit Virion Graçi jep dëshmi të fuqishme të jetës shqiptare nëpërmjet fatit të heroit kryesor, Fitimit. Fitimi, përjashtuar nga universiteti në fund të viteve '80 për arsye politike, është shtrënguar ta ndërtojë jetën në fshatin e tij të varfër mes dhunës shtetërore, intrigave meskine dhe pasioneve shkatërrimtare.

  600 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra