Liridon Mulaj

Liridon Mulaj ka lindur nё Fushё- Arrёz. Poeti që gjithnjë e më tepër po tërheq vëmendjen e dashamirësve të librit dhe letërsisë me krijmtarinë e tij në poezi dhe prozë ёshtё autor i tre veprave të mirëmpritura nga lexuesi dhe kritika, si romani “Mos harro të më kujtosh”, “Kёrkohet njё vrasёs”, “I pakuptuari”.

       

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra