Fethullah Gylen

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Ky libër ka qëllim të dyfishtë: nga njëra anë, është një thirrje për myslimanët që të jenë më të vetëdijshëm se Islami mëson nevojën për dialog dhe se muslimanët janë ftuar për të qenë ndërmjetës dhe dëshmitarë të mëshirës universale të Zotit, nga ana tjetër, është një ftesë për jomyslimanët që të lënë pas paragjykimet, dyshimet dhe të vërtetat e cunguara...

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  650 Lekë Në stok

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  650 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Një ideal që të jetuarit e sheh të lidhur ngushtë me të dhënit jetë, duke e gjetur çlirimin vetjak në çlirimin e të tjerëve...

  700 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra