Asa Larsson, Ingela Korsell

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Biblioteka magjike e librave PAX ndodhet nën tokë, poshtë kishës në MAriefreda. Para 500 vjetësh aty ndodhej një manastir me emër PAX Mariae, që në latinisht do të thotë Paqja e Maries. Qyteti Mariefreda (që edhe në suedisht do të thotë Paqja e Marias) e ka marrëemrin pra nga manastiri. Përveç kësaj, detyra e Alrikut dhe Viggos është të ruajnë paqen në...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Një bishë sulmon njerëz netëve dhe mbjell tmerr në qytetin Mariefreda në Suedi. Vëllezërit Vigo dhe Alrik duhet ta ndalojnë sa nuk është vonë. Mos ndoshta është një njeri-ujk? Dhe si luftohet një i tillë? Përgjigja duhet kërkuar në bibliotekën magjike. Aty vjen edhe shtrigani Damir, por a mund t’ia kenë besën atij?

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Qyteti ku jetojnë Alriku dhe Vigoja, dy djemtë e përzgjedhur për të mbrojtur bibliotekën sekrete, tashti kërcënohet nga një përbindësh i ri, Kukudhi. Kukudhi është fantazma e një njeriu të vrarë, që ngrihet nga varri për t’u hakmarrë.

  500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra