Dougllas Murray

Dougllas Murray është një autor, gazetar dhe komentator politik britanik. Ai është themelues i Qendrës për Kohezionin Social dhe drejtues i revistës kulturore – politike The Specator. Ai ka lindur më 16 korrik 1979

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Vdekja e çuditshme e Europës është rrëfimi më i shitur në botë mbi një kontinent dhe një kulturë të kapuyr në aktin e vetëvrasjes, i pdërditësuar tani me materiale të reja, duke marrë parasysh zhvillimet që nga botimi i toij i parë. Këto përfshijnë ndryshime të shpejta në dinamikën e politikës globale, të udhëheqjes globale dhe të qëndrimeve terroriste në...

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër