Michael O'Reilly

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    900 Lekë Në stok

    Irlandezi Michael O'Reilly, avokati mbrojtës i Ramush Haradinajt në procesit gjyqësor kundër të tij në Hagë, sjell një shërbim të çmuar edhe si shkrues i një historie të rrallë, jo vetëm për Haradinajn, por edhe për Kosovën. Në libër vijnë historia e krijimit të UÇK-së dhe luftës së kosovarëve për liri, të gërshetuara edhe me një vështrim mbi historinë e...

    900 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër