Alfred Lela

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

  Personazhet janë po ato në përditshmërinë tonë, por vlera shquhet te këndvështrimi në procesin e komunikimit dhe kuptimit. Kjo duket ashiqare te 146 profilet e Alfred Lelës që janë qëmtuar me lupë prej profesionisti plot shije në punën e tij prej gazetari. "Secilit Shqipërinë e tij" është një lloj fjalori i profilit antropologjik të shqiptarit dhe...

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Ky libër përmban profile ngjarjesh, fenomenesh më shumë se individësh. Emrat dhe pjesëmarrja e tyre në to nganiëherë shpjegohen siç mund të shpjegohet një aksident: ndodhi!

  900 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra