Chris Colfer

Chris Colfer ka lindur më 27 maj 1990 në Kaliforni në SHBA. Ai është autor librash, aktor dhe këngëtar. Colfer u bë i njohur me serinë “Vendi i rrëfenjave”, me të cilin ka fituar disa çmime. Seria është ndër librat më të shitur të New York Times. Disa nga këto vëllime kanë ardhur në shqip përmes shtëpisë botuese Argeta LMG.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 8 nga 8 libra
Shfaq 1 - 8 nga 8 libra