Emmanuele Bernheim

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Nje roman i fuqishem per marredheniet mes burrit dhe gruas, nje sfide per martesen dhe pasionet e qenies njerezore dhe nje sprove per fuqine e dashurise

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok

  Laura është e lumtur që po shpërngulet për të jetuar me Fransuanë, njeriun që do. Ajo është e gëzuar, tërë shëndet, ndihet fare mirë. Kur, falë bllokimit të qarkullimit nga makinat e shumta, takon njeriun e dytë, Frederikun, ajo e lëshon veten të përfshihet nga dëshira që provon, në të njëjtën mënyrë si e ka lëshuar veten ta përfshijë vargani i pafund i...

  350 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra