Bruno Shimlesha

Bruno Shimlesha, është autor i njohur kroat, i cili është një njeri shumëdimensional, njëlloj siç edhe letërsia e tij është poliedrike dhe e shumanshme, ndërkaq “Dashurologjia” dhe “Shkolla e jetës”, janë librat e tij bestseller. Këta libra janë dy gur themeltarë në botëkuptimin ballkanik e mesdhetar të kësaj lloj filozofie; dy botime të shkruara nga një dorë dhe mendje elegante, nga një mendimtar i rafinuar e fort i përgjegjshëm për përçimin e vlerave më realiste e të zbatueshme në jetën e përditshme.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Dashurologjia dhe Shkolla e Jetës janë librat bestseller, të autorit të njohur kroat Bruno Shimlesha, i cili është një njeri shumëdimensional, njëlloj siç edhe letërsia e tij është poliedrike dhe e shumanshme.

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër do t’ju ndihmojë që vërtet të “shkolloheni” në shumë aspekte nga më të çmuarit në rrugëtimin tuaj jetësor, duke u lartësuar më tej në botëkuptimin tuaj, duke u dëlirësuar e shkathtësuar në hapat tuaj.

  900 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra