Delia Steinberg Guzman

Delia Steinberg Guzmanështë drejtuese e Organizimit Ndërkombëtar “Akropoli i Ri” që prej vitit 1991, e cila ka nxitur veprimin e këtij institucioni në fushën e Filozofisë, Kulturës dge Vullnetarizimit, në më shumë se 60 shtete nga 5 kontinente. Shumë prej veprave të saj janë përkthyer në mbi 25 gjuhë të ndryshme. Ka botuar artikuj të shumtë në revista dhe gazeta në lidhje me tema mbi filozofinë, muzikën, historinë dhe kulturën në përgjithësi. Ka shkruar më shumë se 30 libra dhe manuale mbi Filozofinë Praktike, Psikologjinë, Qytetërimet e Lashta, Astrologjinë, etj.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Me këtë libër autorja ofron një treguez të mirë entuziazmi filozofik, i cili i zhyt thellë rrënjët e tij tek elementet më të mira të traditës pitagoriane dhe sokratike. Filozofia tek ky libër shfaqet si një mënyrë jetese dhe si metodë veprimi për të njohur vetveten, për ta përmirësuar atë dhe për t’u harmonizuar me ligjet më të thella të universit

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri

  Ky liber perfaqeson nje shqyrtim te qarte te temave qe shqetesojne njeriun e sotem. Nga kendveshtrimi filozofik, leximi i ketyre faqeve na ofron celesat e nje interpretimi me te mire te vetes tone

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë libër lexuesi mëson të “luajë me jetën”, pa përpjekje të dhimbshme dhe të ngrejë me natyrshmëri pyetjet më thelbësore filozofike, pikërisht atëherë kur bota ka më shumë nevojë për besim, thjeshtësi dhe gëzim të shëndetshëm për të jetuar

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra