Bledar Kurti

Dr. Bledar Kurti është këshilltar dhe analist politik, akademik, lektor universiteti, publicist politik dhe historik. Është lindur në Durrës më 7 Gusht, 1977. Ai është autor i disa librave si: "Vajza nga Laguna", "Udhëtim në Gjurmët e Vjetra dhe të Reja të Civilizimit", "Man Ray dhe Surealizmi", "CIA dhe Presidentët Amerikanë", dhe "One Touch!"

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra