Frances H. Burnett

Frances Hodgson Burnett lindi më 24 nëntor 1849. Ajo u nda nga jeta në vitin 1924. Burnett ishte romanciere dhe dramaturge anglo-amerikane e cila njihet edhe për veprat e shumta që ka shkruar për fëmijë dhe të rinj

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 8 nga 8 libra
Shfaq 1 - 8 nga 8 libra