Norman Vinsent Peale

Norman Vincent Peale është autor i librave të zhvillimit personal, - dhe një nga përfaqësuesit më të spikatur të mendimit pozitiv. Lindi në vitin 1898 dhe u nda nga jeta më 24 dhjetor 1993. Lexuesi e njeh me serinë me dy vëllime “Fuqia e mendimit pozitiv”

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra