Lucie Leanne

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  525 Lekë 700 Lekë -25% Në stok

  Kufiri është një roman i veçantë për temër që trajton, poetikën, humorin, përshkrimet reale që të rifreskojnë filozofinë e absurdit. Ai klasifikohet lart në botimet numerike ndaj ky roman vjen tek lexuesi shqiptar në një mënyrë dhe kohë krejtë të veçantë

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër