Pedro Chagas Freitas

Pedro Chagas Freitas është një shkrimtar, gazetar dhe folës publik në Portugali. Ka shkruar 15 libra dhe ka marrë çmimin “Young Creators” nga Qendra Kombëtare e Kulturës në Portugali. Ka lindur më 25 shtator 1979

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra