Deepak Chopra

Deepak Chopra është autor i shumë librave të suksesshëm siç janë: "Trupi e shpirti", "Lumi i përjetësisë", "Krijimi i begatisë", "Shërimi me kuante", "Jeta e pakushtëzuar", "Shëndeti i përsosur" dhe "Kthimi i Rishijes". Ligjërimet e tij revolucionare, si dhe librat e tij, e lidhin fizikën dhe filozofinë, praktikën dhe shpirtëroren, respektin e denjë të urtësisë së Lindjes si dhe dijen bashkëkohore të Perëndimit duke dhënë rezultate të shkëlqyeshme.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Një udhëzues praktik për përmbushjen e ëndrrave tuaja. Ky është një libër të cilin do ta çmoni për të gjithë jetën, pasi në faqet e tij, gjenden sekretet për realizimin e të gjithë ëndrrave tuaja. Në librin Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit, Deepak Chopra nxjerr thelbin e mësimeve të tij në shtatë parime të thjeshta dhe të fuqishme, të cilat mund të...

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Nuk është në stok

  Dëshira më e thellë e zemrës së prindit është ta shoh se si fëmija i tij arrin sukses, e megjithatë sa pak kuptojmë se rruga më e drejtpërdrejt për të arritur sukses ështe rruga e shpirtit.

  700 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra