Paul Craig & Gráin de Búrca

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    5 000 Lekë Në stok

    Teksti i Craig & de Burca është Bibla" e Të Drejtës së Bashkimit Europian. Unë nuk mund ta imagjinoj studimin pa këtë libër." Marriane Muona, ish-studente e Drejtësisë, Universiteti i Helsinkit; "Craig & de Burca është bërë legjendë për cilësinë: i saktë nga pikëpamja ligjore dhe i pasur nga përmbajtja", Christopher Hilson, Profesor i të Drejtës...

    5 000 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër