Dashnor Kokonozi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Shkrimtari Dashnor Kokonozi i ndoqi një copë herë të gjatë hapat e Peshkopit pa e ditur me siguri se në 400 vjet ishte shqiptari i dytë që nisej më këmbë drejt Compostela-s, vendit ku është ngritur qyteti i Santiagos dhe katedralja e tij e famshme, shkruan Philip Demarque president i shoqatës 'Miqtë e Kompostelës" për Francën e Veriut.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Tregimet e D. Kokonozit bëjnë pjesë në traditën e mrekullueshme të tregimeve të shkruara shqiptare, përshirë këtu edhe Naum Priftin, Dhimitër Shuteriqin, Roland Gjozën etj. Dashnor Kokonozi më tepër i është kushtuar romanit, eseve të udhëtimeve, por tregimet e tij përmbajnë nota interesante reale, ndjesi dhe mbyllje të papritura.

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra