David R. Anderson/ Dennis J. Sweeney/ Thomas A. Williams

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Nuk është në stok

  Teksti Statistika për biznes dhe ekonomik ka për qëllim t'u japë studentëve, në radhë të parë atyre të fushave administrim - biznesit dhe të ekonomisë, një hyrje konceptuale në fushën e statistikës dhe të zbatimeve të shumta të saj. Teksti është i orientuar drejt zbatimeve dhe është shkruar duke patur në mend nevojat e një jornatematikani; kërkesa...

  2 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër