Daniel Coyle

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 100 Lekë Në stok

  Vatrat e talentit janë zakonisht vende të mistershme, dhe gjëja më e mistershme është se talenti aty harliset krejt papritmas. Libri ''Çelësi i Talentit' zbulon misteret e ekzistencës së talentit, aty ku ai gjendet. Madhështia nuk ështëe lindur, - ajo rritet..

  1 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 100 Lekë Në stok

  Vatrat e talentit janë zakonisht vende të mistershme, dhe gjëja më e mistershme është se talenti aty harliset krejt papritmas. Libri ''Çelësi i Talentit' zbulon misteret e ekzistencës së talentit, aty ku ai gjendet. Madhështia nuk ështëe lindur, - ajo rritet..

  1 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Në stok

  How do you build and sustain a great team? The Culture Code reveals the secrets of some of the best teams in the world - from Pixar to Google to US Navy SEALs - explaining the three skills such groups have mastered in order to generate trust and a willingness to collaborate. Combining cutting-edge science, on-the-ground insight and practical ideas for...

  1 600 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra