Oliver James

Oliver James është diplomuar si psikolog klinik për fëmijët dhe e ka ushtruar këtë profesion. Që prej vitit 1998, ai është angazhuar si shkrimtar, gazetar, producent dhe prezantues në programe dhe dokumentarë televizivë. Ndër librat e tij spikatin bestsellerat: “Ta kanë menderosur jetën”, “Obsesioni për famë dhe para”, “Marrosje e lumtur”, dhe “Politikat e zyrës së punës”. Për më tepër informacion rreth tij mund të vizitoni faqen në internet: www.oliver-james-books-com.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër