Valbona Sulçe

Valbona Sulçe (Kolgeci) është gazetare në profesion të lirë që prej vitit 2001. Karrierën e nisi në televizionin Arëria në vitin 1997. Ka botuar vazhdimisht në shtypin e kohës dhe që prej vitit 2012 shkruan në blogun “Dita e katërt” te “Shqiptarja.com”

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër