Robert Musil

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok
  I ri

  Burri pa cilesi eshte nje nga veprat me te rendesishme te letersise europiane dhe boterore ne shekullin e XX. Me ne fund, kjo kryeveper vjen e perkthyer nga gjuha origjinale, prej gjermanishtes, nga Jonila Godole

  2 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  "Ashtu si Niçja ka sjellë filozofinë e romanit, Musili ka sjellë romanin e filozofisë. Por ky afrim nuk do të thotë se Musili është më pak romancier se romancierët e tjerë. Po ashtu Niçja nuk është më pak filozof se filozofët e tjerë." – kështu e vlerëson Milan Kundera veprën “Pështjellimet e Tërlesit, e cila vjen në shqip nga Jonila Godole

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra