Konstantin D. Usinskij

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    400 Lekë Në stok

    Ky është ndër veprat më të dashura për fëmijë të shkruara nga poeti rus Konstantin D. Usinskij dhe përkthyer me mjeshtri nga Nasi Lera. Ky libër vjen si një zgjidhje fantastike për fëmijët që kanë filluar të futen në botën e përrallave vetë përmes leximeve të autorëve klasikë

    400 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër