Zygmunt Bauman

Zygmunt Bauman (1925-2017) ka qenë profesor nderi i sociologjisë në Universitetin e Lidsit dhe Varshavës. Në veprimtarinë e tij të gjatë, ai ka spikatur si një ndër sociologët bashkëkohorë më të rëndësishëm e më me ndikim.

Pas "Moderniteti dhe Holokausti" (nëntor 2015), ky është teksti i dytë i këtij autori i botuar nga Pika pa sipërfaqe.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Nuk është në stok

  Ky libër brilant i Zygmunt Bauman – it flet për atë çfarë mund të na mësojë sociologjia për Holokaustin, por flet në hollësi edhe për mësimet e Holokaustit për sociologjinë. Ai nxjerr në pah se si domethënia e Holokaustit rrezikon të lihet mënjanë në të kuptuarin tonë të modernitetit.

  1 000 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër