Glenn Cooper

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  720 Lekë 900 Lekë -20% Në stok

  Ky roman e ka zanafillën në dhjetor të vitit 782; më 12 shkurt 1947; më 10 korrik 1947; më 21 maj 2009 Ky roman ka zënë fill dhe ndoshta të gjithë ne jemi të përfshirë në të, edhe pse nuk e dimë, sepse asgjë nuk ndodh rastësisht, sepse udha jonë është e paracaktuar. Sepse fati është shkruar në Bibliotekën e të vdekurve.

  720 Lekë
  900 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  720 Lekë 900 Lekë -20% Në stok

  Romë, 1139. I trazuar, një burrë ngriti sytë drejt kupës qiellore. Duke ndjekur shenjat e paralajmëruara nga paraardhësit, mbërriti në Qytetin e Përjetshëm, për të qenë i pranishëm gjatë shfaqjes së eklipsit, ku rreshtimi i yjeve do të jetë i papërsëritshëm. Në orën e caktuar, hëna, pak nga pak, u tret në errësirë dhe feksën 112 yje. Ishte shenja që...

  720 Lekë
  900 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  720 Lekë 900 Lekë -20% Në stok

  Është thjesht një libër antik, por ruan brenda një sekret. Një sekret i shkruar me gjak, në vitin 12978, nga shkrues të panumërt flokëkuqë dhe sygjelbër, ndoshta të bekuar nga hiri hyjnor, ndoshta lajmëtarë të djallit. Sekret që shfaqet rishtas më 1334-n, në një letër të shkruar nga një abat i rrëgjuar nga mosha për ti bërë ballë peshës së atij misteri.

  720 Lekë
  900 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra