Howard Jacobson

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Nuk është në stok

  Julian Trislovi, punonjës i BBC-së dhe Sem Finkleri, filozof i njohur hebre, janë shokë të vjetër shkolle. Pavarësisht një marrëdhënieje të tendosur mes tyre dhe jetëve shumë të ndryshme, ata nuk i kanë humbur pothuaj kurrë kontaktet me njëri-tjetrin dhe me ish-mësuesin e tyre, Libor Sevçikun, një çekosllovak, i cili shqetësohej më shumë për problemet anë...

  900 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër