Robert James Waller

Robert James Waller jeton në një fermë të largët në malet e larta e të shkreta të Teksasit dhe shkruan, fotografon, merret me muzikë, ekonomi e matematikë. Në rininë e tij ka qenë profesor në universitet. Ai është autori i bestsellerit të New York Times-it: “100 rrugët e fshatit”, epilog i Urave të Medison Kauntit.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    600 Lekë Në stok

    “Urat e Medison Kauntit”, është historia e Robert Kinkedit, fotografi dhe shpirti i lirë i të cilit kërkonte urat e mbuluara të Medison Kauntit, dhe e Franceska Xhonsonit, që pret plotësimin e një dëshire të vajzërisë.

    600 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër