Vasil Naçi

Vasil Naçi është biznesmen i suksesshëm në Shqipëri, i cili përvojat dhe dijet e tij i ka ndarë edhe me punën e trajnerit dhe autorit të disa librave të tij për sipërmarrjen dhe komunikimin, botime të Agna Leadership Academy

Vasil Naçi është themelues, president dhe CEO i Agna Group. Ai është diplomuar për Financë në Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe ka kryer master në administrim biznesi në Universitetin e Neë Yoprk-ut në Pragë.


Naçi është themelues dhe kryetar u Bordit Drejtuesd të “Agna Leadership Academy”.


Ai është lektor dhe trajnues në “Agna Leadership Academy” për tema mbi lidershipin, shitjet, marketingun, komunikimin, mendimin pozitiv.


Ka marrë pjesë në shumë programe trajnimi mbi zhvillimin personal, shitjet, marketingun, lidershipin, menaxhimin, etj., në vende të ndryshme të botës, nga trajnues të famshëm si Philip Kottler, Brian Tracy, Tom Hopinks, Jack Canfield, Anthony Robbins, etj.


Vasil Naçi është njëherësh edhe autor i librit “Vlerat bazë dhe sistemi i bindjeve për sukses” dhe bashkëautor  në botimin e disa librave si: “Komunikimi dhe puna në skuadër”, “Si të bëhesh profesionist në shitje”, “Menaxhimi i kohës dhe vetëdisiplina”, “Mendimi pozitiv dhe vetëbesimi”, “Roli i marketingut dhe kreativiteti”, “Ligjet e suksesit dhe burimet njerëzore” dhe “Është rruga jonë, rruga drejt suksesit”.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Bizmesmeni dhe filantropi Vasil Naçi hedh në qarkullim një tjetër libër mbi mjeshtrinë e negocimit. Pas një periudhe të gjatë në biznes dhe trajnime, në zhvillimin e dy sipërmarrjeve të mëdha të edukimit dhe zhvillimit, “Rruga drejt suksesit” dhe “Mjeshtro biznesin”, vjen ky libër i cili do të jetë guida bazike më e mirë për artin dhe shkencën e të...

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% Në stok
  I ri

  “Si të bëhesh profesionisht në shitje” është një udhëzues njohurish dhe aftësish, është përgjigja e pyetjes: Si të kemi sukses në profesionin tonë dhe në jetë? Çfarë është shitja në vetvete? Cilët janë faktorët/elementët e saj përbërës? Cilat janë cilësitë që përcaktojnë përsosmërinë në shitje? Cilat aftësi e veçojnë nga të tjerët shitësit e suksesshëm?...

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok

  Autori, Vasil Naçi,  jo vetëm është biznesmen i suksesshëm, por e ndan suksesin dhe të mirën me të tjerët. Dhe kjo nuk është pak, përkundrazi, prandaj “Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim” nuk vjen thjeshtë si guidë këshillash, por si një mal përvojash të përjetuara me shumë sfida. Dija dhe informacioni i përftuar në këtë realitet për vlerat e...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  720 Lekë 800 Lekë -10% Në stok

  Ky libër iu adresohet atyre që duan të kenë sukses në jetë; prandaj për këtë grupim njerëzish jepen këshilla të thjeshta dhe praktike për të arritur këtë objektiv. Autori i librit, Vasil Naçi shpjegon parimet e integritetit, respektit, përkushtimit, shpirtit të fitores, ekselencës dhe sjelljes me klientin, duke u bazuar mbi modelin e ndërtuar me...

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra