Leo Buscaglia

Leo Buscaglia është autor dhe sociolog i famshëm amerikan i shekullit të XX. Ai ka lindur në vitin 1924 dhe është ndarë nga jeta në vitin 1998. Nga Buscaglia është përkthyer në shqip libri “Dashuri” dhe “Çifti i dashuruar”.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër