Jiddu Krishnamurti

Jiddu Krishnamurti ka lindur në Indi më 11 maj 1895 dhe është ndarë nga jeta më 17 shkurt 1986 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai ishte një nga filozofët, shkrimtarët dhe motivuesit më të njohur të shekullit të XX. Shumë prej veprave të tij janë vlerësuar në Perëndim. Në gjuhën shqipe kanë ardhur dy prej veprave të tij, “Në këmbët e mësuesit” dhe “Kurajoja për të qenë vetvetja”.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra