Sherry Argov

Autorje e njohur amerikane për mbrojtjen e të drejtave të femrave. Librat e saj janë guida ndihmëse pë femrat e nëpërkëmbura dhe konsiderohen bestsellera në SHBA

Sherri Argov është autorja e librave “Përse meshkujt dashurojnë kuçkat” dhe “Përse meshkujt martohen me kuçkat”. Puna e saj është shfaqur në shumë revista si “Cosmopolitan”, “Self”, “Glamour” dhe “First for Women”. Aktiviteti i saj është vlerësuar dukshëm edhe në televizionet kombëtare amerikane. Vepra e saj ka marrë vlerësime edhe nga gazetat e njohura në SHBA si “Los Angelos Times” dhe “The publishers Weekly”. Librat e Argov janë përkthyer në më shumë se 30 gjuhë të botës. 

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra