Gabrielle Zevin

Gabrielle Zevin është vlerësuar nga “New York Times” si autorja, librat e së cilës janë vlerësuar shumë nga kritika dhe janë më të shiturit në rang kombëtar e ndërkombëtar. Romani “The Storied Life of A.J. Fikry” ka marrë çmimin Independent Booksellers” të Kalifornisë së Jugut dhe “Japan Booksellers”, ndërsa “Young Jane Young” ka fituar çmimin “Southern Book”. Filmi i bazuar në librin “The Storied Life of A.J. Fikry” ka dalë në treg në fund të vitit 2022. Romanet e saj janë përkthyer në mbi tridhjetë e nëntë gjuhë. Gjithashtu, Gabriel Zevini ka shkruar edhe libra për lexuesit e rinj, përfshirë romanin “Elsewhere” të vlerësuar me disa çmime. Ajo jeton në Los Anxhelos.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër