Stavro Skendi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Stavro Skëndi është një ndër studiuesit më të rëndësishëm shqiptarë të shekullit të kaluar. Që prej botimit të saj në anglisht ne SHBA, në vitin 1954, kjo vepër ka qenë shpesh një burim polemikash, por njëkohësisht dhe një pikë referimi për të gjithë ata studiues që merren me studimet shqiptare. Edhe sot, mbi gjysmë shekulli pas botimit, ajo vazhdon të...

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Libri Studime kulturore ballkanike, përbën një kontribut të pazëvendësueshëm për këdo që është i interesuar të dijë e të kuptojë më mirë historinë e emancipimit të kulturës e gjuhës sonë kombëtare, krahasuar me atë të popujve të tjerë ballkanikë.

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra