Penelope Douglas

Penelope Douglas është autorja bestseller e “New York Times”-it, “USA Today”-t dhe “Wall Street Journal”-it, me serinë e librave “Fall Away” dhe librat “Corrupt” dhe “Misconduct”.


Ajo vishet si për vjeshtë gjithë vitin, i pëlqen çdo gjë me shije limoni dhe blen pothuajse çdo ditë në “Target”. Jeton në Las Vegas me bashkëshortin dhe vajzën e saj.


Ndiqeni në blogun e saj:


http://penelopedouglasauthor.com/news/


Merrni njoftime për librat e saj të radhës në linkun:


http://amzn.to/1hNTuZV


Është shumë aktive në rrjetet e saj sociale:


Facebook:www.facebook.com/PenelopeDouglasAuthor


Twitter: www.twitter.com/PenDouglas


Website: www.penelopedouglasauthor.com


Goodreads: http://bit.ly/1xvDwau


Instagram: https://instagram.com/penelope.douglas/

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra