David A. Sinclair

David Sinclair është profesor i gjenetikës në Shkollën Mjekësore të Harvardit. Si një mendje e ndritur e gjeneratës së tij, ai është vlerësuar nga revista TIME si një nga 100 njerëzit me më shumë ndikim në botë në vitin 2014, si dhe një nga 50 njerëzit me më shumë ndikim në fushën e mjekësisë në 2018-ën. David Sinclair është anëtar i bordit të Federatës Amerikane për Kërkime mbi Procesin e Plakjes, si dhe ka marrë mbi 35 çmime për kërkimet dhe zbulimet e mëdha shkencore, të cilat i ka arritur gjatë karrierës së tij.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Libri “Jetëgjatësia”, i shkuar nga profesori i gjenetikës në Shkollën Mjekësore të Harvardit do ta ndryshojë përgjithmonë mendësinë tonë mbi procesin e plakjes, dhe se çfarë mund të bëjmë për ta shmangur atë. Njëkohësisht, ky botim është një udhërrëfyes si t’i marrim frenat e shëndetit tonë në duar e na njeh me një qasje të re e të guximshme drejt të...

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër