Kleitia Vaso

Kleitia Vaso ka lindur në Tiranë. Për një kohë të gjatë ka jetuar Amerikë, ku ka mbaruar masterin për letërsi krahasuese Universitetin e Georgia-s. Këto ese janë shkruar në Tiranë periudhën qershor 2014 - tetor 2016. Esetë ndërthurin sisht përvojat nga jeta në këto dy vende. Aktualisht, Kleitia jeton në Poloni, ku ndjek studimet për doktoraturë në letërsi, art dhe kulturë.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 000 Lekë Në stok

    Shkruar në anglisht dhe shqip, Flight/Fluturim është një vëllim me 64 ese. Esetë, apo më saktë, shkrimet, të cilat ndërthurin tregime personale me referenca nga letërsia, kinematografia dhe arti, trajtojnë tema të ndryshme, nga migrimi te dashuria, e gjithçka midis. Të frymëzuara nga përvoja personale e autores, e cila ka jetuar në Shqipëri, Amerikë, e...

    1 000 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër