Clyde (Klajdi Thaci)

Clyde (Klajdi Thaci), autor i romanit SFIDAT E NJË HUMANI, lindi në Tiranë, më 19 gusht 1993. Më 2015 përfundoi studimet e larta në degën Gazetari Social-Kulturore dhe më 2019 studimet master në Drejtim e Menaxhim të Medias, me rezultate të shkëlqyera.


Qysh në moshë të vogël është bërë pjesë e botës së televizionit, fillimisht si pjesëmarrës në emisionet për fëmijë e adoleshentë dhe më pas si profesionist në fushën e gazetarisë, i fokusuar kryesisht te historitë personale, me qëllim motivimin e audiencës.


Në interesat e tij të gjerë përfshihen fusha në dukje të ndryshme nga njëra-tjetra, por që lidhen mes tyre, si: industria e argëtimit, teknologjia, filozofia, ekonomia dhe, më kryesorja, letërsia. Filloi të shkruante që në moshën 12-vjeçare, kryesisht poezi. “Sfidat e një humani” është romani i tij i parë, një vepër ku spikat guximi në të shkruar dhe origjinaliteti.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra