Randall Munroe

Randall Munroe, një ish-inxhinier i robotikës në NASA, është themeluesi i faqes komike të web-it xkcd dhe autori i “xkcd: volumi 0”. Unioni Ndërkombëtar i Astronomisë së fundmi emërtoi një asteroid me emrin e tij; asteroidi 4942 Munroe është i madh mjaftueshëm sa për të shkaktuar zhdukje në masë, nëse do të godiste ndonjë planet si Toka. Ai jeton në Kembrixh, Masaçusets.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 500 Lekë Në stok
    I ri

    Ky libër përmbledh përgjigjet më të famshme nga faqja “Po sikur?” e xkcd-së. Shumë prej pyetjeve (51 përqind) janë të reja dhe u është dhënë përgjigje për herë të parë këtu. “Po sikur?” është një gosti informative për fansat e xkcd-së dhe për cilindo që pëlqen të meditojë pyetje hipotetike.

    1 500 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër