Tang Sulan

Tang Sulan eshte shkrimtare kineze, qe ka levruar zhanrin e romanit dhe te poezise. Ajo eshte e njohur si autore e letersise per femije, sidomos per perrallat e saj.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër