Ray Dalio

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Nuk është në stok

  Ray Dalio është një nga investitorët dhe sipërmarrësit më të suksesshëm në botë. Ai ndan parimet e pazakonta që i ka zhvilluar, përsosur dhe përdorur përgjatë dyzet viteve të fundit për të krijuar rezultate unike si në jetë edhe në biznes dhe që mund ti përdorë çdokush për të arritur qëllimet e tij.

  2 500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 750 Lekë Në stok

  An entertaining, illustrated adaptation of Ray Dalio's Principles, the #1 New York Times bestseller that has sold more than two million copies worldwide.

  2 750 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra