Andi Papastefani

Andi Papastefani ka lindur ne Shqiperi ne vitin 1962. Ka mbaruar Fakultetin e Arkitektures ne Universitetin e Tiranes. Po ashtu, ka mbaruar Landscape Institute Arnold Arboretum of Harvard University / Boston Architerural College dhe ka studiuar Rijetezim Historik ne Boston Architectural College. Per pothuajse 4 dekada, Andi Papastefaini perdor skicat si nje mjet eksplorimi, komunikimi dhe dokumentimi. Ai eshte skicues urban

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra