Grant Cardone

Grant Cardone është një ekspert ndërkombëtar shitjesh, trajner shitjesh, autor bestseller i New York Times dhe një folës motivues i njohur në mbarë botën për shitjen, suksesin, financën, pronat e paluajtshme dhe motivimin. Cardone është themeluesi i Information Assisted Selling, një proces shitjesh i shekullit 21, i cili trajnon profesionistët dhe organizatat, në mënyrë që t’u përshtaten blerësve që ndryshojnë vazhdimisht, epokës së informacionit, rritjes së konkurrencës dhe pasigurisë ekonomike. Ai dhe kompanitë e tij punojnë me kompani të Fortune 500, që interesohen të shtojnë shitjet duke përpunuar procesin e shitjes, i cili si rrjedhojë përmirëson përvojën e shitjes. Së fundmi, Cardone themeloi një universitet online me vlerë disa miliona dollarë, i cili u mundëson organizatave të shitjes trajnime, motivime dhe zgjidhje për shitjet e tyre (CardoneUniversity.com). Cardone del vazhdimisht në televizionet Fox News, CNBC, MSNBC, CNN dhe Bloomberg, për bizneset dhe informacionet e tij. Aktualisht jeton me gruan e tij, aktoren Elena Lyons dhe dy vajzat e tyre në Miami Beach, Florida. Mëso më shumë përmes: GrantCardone.com, CardoneUniversity.com

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Suksesi ekstrem, sipas përkufizimit, shtrihet përtej veprimit normal. Nëse dëshironi të arrini sukses ekstrem, nuk mund të operoni njësoj si të tjerët e të pranoni mediokritetin. Ju duhet ta eliminoni fatin dhe shansin nga ekuacioni i biznesit, e të siguroni arritjen e suksesit masiv. Rregulli 10X ju tregon si! Suksesi është detyra, obligimi dhe...

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Suksesi ekstrem, sipas përkufizimit, shtrihet përtej veprimit normal. Nëse dëshironi të arrini sukses ekstrem, nuk mund të operoni njësoj si të tjerët e të pranoni mediokritetin. Ju duhet ta eliminoni fatin dhe shansin nga ekuacioni i biznesit, e të siguroni arritjen e suksesit masiv. Rregulli 10X ju tregon si! Suksesi është detyra, obligimi dhe...

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 300 Lekë Në stok
  I ri

  Pavarësisht nëse je agjent shitjesh, menaxher apo sipërmarrës, ky libër është udhërrëfyesi yt që t’i shesësh me efikasitet produktet dhe idetë e tua!  Nga autori bestseller i New York Times “Rregulli 10x”, libri “Shit ose të shitën” do të ndryshojë mënyrën sesi ti e percepton shitjen dhe jetën. Libri vjen në shqip me përkthimin e Maniela Sotës dhe botimin...

  1 300 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra