RESHIT HAYLAMAZ

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Ky libër portretizon një nga personalitetet më domethënëse të historisë së Islamit. Duke pasur parasysh keqkuptimet dhe akuzat e pabaza në lidhje me të, Aishja e nderuar (r.a.) do kuptuar drejtë, deri në imtësitë më të vogla. Më shumë se çdo bashkëshorte tjetër e Profetit.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  Aliu i nderuar është personi i parë që të vjen ndërmend në mes të sahabëve të Profetit kur përmendet trimëria. Mirëpo, të thuash se ishte veç shembull i guximit dhe trimërisë është t’ia pakësosh vlerat në shumë pakogjë. Me artikulimin e emrit të tij artikulohet njëherazi dhe çdo përmbajtje e thellësive në botën shpirtërore të një njeriu.  

  400 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra