Xhon Milton

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    700 Lekë Në stok

    Megjithatë teksti i kësaj vepre integrale e kapërcen dimensionin personal, për të lëvizur brenda një hapësire të pamatë historike dhe ideale, duke arritur të na ofrojë një përkufizim të ri e plot zjarr të lirive individuale, pa të cilat nuk do të kishte kuptim një shoqëri e lirë dhe moderne.

    700 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër