Andi Bejtja

Andi Bejtja eshte publicist dhe poet. Fillimet e veta i eshte kushtuar poezise dhe studimeve, por ky vellim risjell per lexuesin te gjith korpusin e tij poetik te dikurshem

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
Shfaq 1 - 1 nga 1libër