Ciro Vestita, Federica Alaura, Irene Gelli

Ciro Vestita - mjek dietolog, docent për ushqyerjen njerëzore dhe fitoterapinë në Universitetin e Pizës. Është konsulent në “Rai Uno” për emisionet “Porta a Porta”, “Linea Verde”, “Buongiorno Benessere” dhe “Uno Mattina”.


Federica Alaura - biologe, dietologe dhe konsulente profesioniste. Punon me atletë dhe ekipe të ndryshme sportive. Njihet për pjesëmarrjen në emisione televizive, mes të cilave edhe rrjeti “TV 2000”. Ka marrë pjesë në disa projekte me Ciro Vestita-n. E ushtron aktivitetin e saj si profesioniste e lirë në Montecatini Terme.


Irene Gelli - dietologe dhe konsulente për ushqyerjen. Ndjek projekte të shumta që synojnë edukimin ushqimor. Ka marrë pjesë në disa programe televizive, mes të cilave edhe në “Linea Verde” dhe “Uno Mattina”, si dhe ka bashkëpunuar me profesionistin Ciro Vestita në hartimin e teksteve dedikuar ushqyerjes.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Të jetosh gjatë dhe në formë nuk është një mirazh, por nevojiten këshillat e duhura, një angazhim i vazhdueshëm dhe mbi të gjitha kënaqësia e kujdesit ndaj vetes. Ky liber i pergatitur nga tre dietologet me te njohur italiane ne fushen e ushqyerjes, Ciro Vestita, Federica Alaura, Irene Gelli, e realizon ne menyre te shkelqyer kete qellim.

  700 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër