Katty Kay, Claire Shipman

Kate Kay dhe Claire Shipman janë dy shoqe, të dyja reportere, të cilat nisën ta shkruanin këtë libër së bashku tetë vjet më parë. Ato janë bashkautore edhe në librat “Womenimics“ dhe “The confidence code”, dy prej librave më të shitur sipas “New York Times”. Katty është spikere lajmesh në BBC News.

Kate Kay dhe Claire Shipman janë dy shoqe, të dyja reportere, të cilat nisën ta shkruanin këtë libër së bashku tetë vjet më parë. Ato janë bashkautore edhe në librat “Womenimics“ dhe “The confidence code”, dy prej librave më të shitur sipas “New York Times”. Katty është spikere lajmesh në BBC News. Claire, ish-reportere në rrjetet digjitale, është ligjëruese leksionesh të hapura. Katty ka një bashkëshort, katër fëmijë, dy mace dhe një qen. Claire ka një bashkëshort, dy fëmijë dhe shumë qen. Mund t’i ndiqni ato në faqen e tyre të internetit: www.confidencecodegirls.com.


 

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Në stok
  I ri

  Vajzat mund të udhëheqin botën. Gjithçka që u duhet është vetëbesimi. I pajisur me ilustrime novelash grafike, me lista e me teste të këndëshme, si dhe me ngjarje reale të shumë vajzave, ky libër të mëson kodin e vetëbesimit: si ta krijosh atë dhe si ta vësh në përdorim. Libri është për moshat 8-12 vjeç

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër