Joe Navarro

Për njëzetepesë vite, Joe Navarro ka qenë agjent special i kundërzbulimit në FBI dhe mbikëqyrës i specializuar në komunikimet joverbale. Ai është lektor në universitetin Saint Leo dhe në FBI. Marvin Karlins ka marrë doktoraturën për psikologji nga universiteti Princeton dhe është pedagog për menaxhimin në universitetin e South Florida-s. Është autor i njëzetetre librave dhe së fundmi ka bashkëpunuar me Joe Navarro-n për librin Phil Hellmuth Presents Read ‘Em and Reap.

 

Lista e librave të autorit

Nuk ka libra për këtë autor